Online prednáška Všeobecné včelárstvo – technológia včelárenia

Vážené priateľky a priatelia včelári

ZO SZV Levice uskutoční dňa 10.3.2022 o 19:00 t.j. budúci štvrtok online prednášku(cez počítače) na tému všeobecné včelárstvo – technológia včelárenia v trvaní dvoch hodín.

Dňa 10.3.2022 dostanete na svoju mailovú adresu cca medzi 18:00 a 19:00 link na ktorý keď kliknete tak sa pripojíte na video konferenciu s prednášajúcim Ing. Jaroslavom Gasperom. Prednáška začne o 19:00. K pripojeniu na prednášku nie je potrebné do počítača nainštalovať žiadny program. Na svojom monitore budete vidieť obrázky  z prednášajúcej témy a na konci alebo aj v priebehu  prednášky je možné tak ako si to bude riadiť Ing. Gasper dávať otázky.

Po ukončení prednášky si prosím vytlačte Čestné prehlásenie ktoré prikladám v Prílohe a ktoré máte pred-vyplnené. Prosím nezabudnite ho podpísať a doručte nám ho buď osobne vhodením do schránky ZO SZV Levice Pri Podlužianke 8,alebo počas stránkových dní ho prineste do kancelárie ZO, alebo ho podpísané oscanujte a pošlite mi ho mailom, respektíve môžete ho dať aj dôverníkom ktorí ho  k nám doručia. Prosím aj dôverníkov aby si pre tých včelárov ktorí nemajú možnosť si vytlačiť čestné prehlásenie aby si prichystali vytlačené tlačivá a podľa možnosti sa stretli s včelármi ktorí sledovali prednášku, vyplnili ho a dali im ho podpísať.

Prajem pekný večer

    Ing. Miroslav Tkáč

    tajomník ZO SZV Levice
     tel.: 0909 187 554